top of page

Mijn achtergrond

Ik heb verschillende beroepen uitgeoefend. Zo ben ik begonnen als maatschappelijk werker. Daarna heb ik een aantal jaren als scheepsbouwer gewerkt. Toen kwam ik in het onderwijs terecht, als zorgcoördinator. Al die jaren heb ik massages gegeven en diverse cursussen gevolgd.

Mijn grootste stap naar een eigen praktijk kwam  na het volgen van de rebalancing opleiding.  Daar ontdekte ik dat veiligheid creëren een thema is wat al lang met mij meeloopt. Ik ben opgegroeid in een onveilige omgeving en mijn manier om daarmee om te gaan was alert zijn en het gedrag van anderen observeren. Ik schatte situaties in en paste mijn gedrag aan. 

Ik heb verschillende therapieën en sessies gevolgd en nu is 'mijn verleden' een kracht geworden. Ik observeer lichaamstaal en ik maak een veilige omgeving waarin jij kunt gaan ontspannen. 

LineUP_banner_Ina_Bongers.jpg

Mijn benadering

Uit ervaring weet ik dat alle herinneringen, emoties en trauma's worden opgeslagen in je lijf. Er zijn verschillende redenen waarom we verdriet, boosheid angst of zelfs vreugde niet te willen of kunnen voelen. Alles in jou wil aandacht krijgen zodat het kan transformeren van stagnatie naar stroming. Ik wil je daarin graag begeleiden.

Door rebalancingsessies maak je weer contact met jezelf. Zo kom je uit je hoofd(denken) en in je lijf (voelen). Je ontdekt dat de fysieke pijn die je ervaart een uiting is van niet gevoelde herinneringen. Ervaar je een  leegte in je bekken en wil je levendigheid ontmoeten? 

Door ontspanning, gronding en compassie ontmoet je de kracht in jezelf.

Ik doe dit door coaching, massage en self-enquiry (zelf-onderzoek) te combineren.

Je bent ook van harte welkom  voor een ontspanningsmassage.

 

 

 

 

 

IMG_20231030_140156.jpg
bottom of page